Form Factory zahajuje spolupráci s Pilulka.cz

3 listopadu 2021
  • Nově uzavřená spolupráce s Pilulka.cz v oblasti služeb a produktů
  • Pilulka Boxy budou nově dostupné ve vybraných klubech Form Factory
  • Společně vyvinutá služba členství Form Factory a produktů od Pilulka.cz v rámci Pilulka Kliniky

 

Od 1. listopadu 2021 navazuje společnost Form Factory spolupráci s jedním z největších e-shopů a provozovatelů lékáren, Pilulka.cz. Společná spolupráce naplňuje dlouhodobý cíl Form Factory v jejím propojení světa fitness a zdraví.

V rámci uzavřené spolupráce budou ve vybraných fitness klubech Form Factory dostupné samoobslužné výdejní boxy pro objednávky z Pilulka.cz, které tak budou blíže zákazníkům a usnadní možnost objednávání a vyzvedávání i pro návštěvníky klubů Form Factory. První pilotní instalace proběhne již v listopadu v rámci klubu Vinohradská. Další instalace pak budou realizovány v postupných fázích do konce roku 2021 a na počátku roku 2022.

„Spolupráce s Pilulka.cz je logickým vyústěním naší snahy o koncepční posun světa fitness ke zdravému životnímu stylu a kvalitnímu fyzickému i duševnímu životu. Navazujeme tak na náš program Health Factory, který je nově podpořen jednou z nejvýznamnějších firem, které se zaměřují na zdraví,“ uvádí Štefan Blahovec, Country manager a jednatel společnosti Form Factory.

Zároveň od 1. listopadu startuje společný produkt založený na tříměsíčním fitness členství bez závazku ve spojení s pečlivě vybranými produkty Pilulka.cz a řadou doprovodných služeb. Zákazník tak za 4 990 Kč získá jedinečnou kombinaci neomezeného fitness, skupinových lekcí, wellness, balíčku výživových produktů na tři měsíce, speciálních skupinových lekcí, poradenství v oblasti zdravého životního stylu a tělesné diagnostiky InBody. Produkt je dostupný prostřednictvím rozhraní Pilulka Klinika.

„Dlouhodobým cílem Pilulky je stát se komplexním místem v péči o zdraví lidí a podporovat jejich zdravý životní styl. Navázáním spolupráce s Form Factory jsme zase o kousek blíž plnění mise, kterou je zlepšování kvality života našich zákazníků,“ říká Kateřina Schotliová, mluvčí Pilulky.

Dlouhodobá spolupráce mezi Form Factory a Pilulka.cz přináší na trh unikátní propojení fitness služeb a produktů pro zdravý život.

Více informací na www.formfactory.cz a www.pilulka.cz.